Resultaten voor ingram micro

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     ingram micro
 
Home Ingram Micro Netherlands.
Mindfulness: Ingram Micro biedt haar medewerkers bij voldoende belangstelling een gratis proefles Mindfulness aan. Stoppen-met-roken cursus: Ingram Micro biedt de medewerkers de gelegenheid om via Ingram Micro een stoppen met roken cursus te volgen. Gezonde voeding: Ingram Micro organiseert workshops over gezonde voeding, gegeven door een diëtist of lifestyle coach.
Ingram Micro-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Als medewerker van Ingram Micro krijg je veel ruimte voor eigen inbreng en vrijheid om te ondernemen. De HR-afdeling van Ingram Micro levert een belangrijke. Ingram Micro 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Igram Micro CFS Tilburg Vacatures in Tilburg.
Ingram Micro Wikipedia.
Ingram Micro stond in 2014 in de top 100 van de Fortune 500 op de 69e plaats. Als een afsplitsing van het familiebedrijf Ingram Industries, zijn de grootste aandeelhouders de familieleden Martha Rivers Ingram en John Rivers Ingram. Het hoofdkantoor van Ingram Micro België is gevestigd in Diegem.
Ingram Micro.
Inmiddels is er dan ook veel veranderd in onze markt en zijn we toonaangevend in de logistiek. Ingram Micro heeft wereldwijd circa 14.000 medewerkers in dienst verspreid over 146 landen en wij zijn als enige IT-distributeur ook actief in Azië.

Neem contact op met de support afdeling. Ingram Micro Inc. Opmerking: Pagina Inhoud is in het Engels. Ingram Micro Nederland. Copyright 2015 Ingram Micro. Alle rechten voorbehouden. Ingram Micro Nederland Nederlands. Austria Deutsch / Austria English. eská Republika / Czech Republic esky.
Home Ingram Micro Netherlands.
Ingram Micro Cloud. Eenvoudig cloud oplossingen configureren, leveren en beheren voor je eindgebruikers via de Ingram Micro Cloud Marketplace! Via de Cloud Marketplace is het eenvoudig om snel cloud oplossingen en services te leveren en beheren voor de zakelijke markt.

Contacteer ons